top of page

Інгредієнти

Тісто "Меренга"

300 г мигдальне борошно Cookit

300 г цукрова пудра

110 г яєчний білок (перша частина)

300 г цукор (перша частина)

100 г вода

100 г Яєчний білок (друга частина)

30 г цукор (друга частина)

Харчовий барвник


Начинка “Лимонний чізкейк”

150 г вершки 35% Debic

20 г глюкозний сироп

160 г білий шоколад Cookit

80 г крем-сир

10 г пюре лимон

Цедра лимона

Процес приготування


30 переглядів1 коментар

Пов'язані пости

Дивитися всі

1 Comment

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

В мене нарешті вийшли смачні макаронси як в кондитерів! Дуже дякую за рецепт

Like
bottom of page