top of page

Тірамісу класичний варіант

Як і більшість класичних страв, тірамісу придумали випадково. Шеф-кухар готував ванільне морозиво, і в суміш яєць та цукру потрапило трохи маскарпоне. Смак йому сподобався, про що кухар розповів господарям ресторану, які пізніше вдосконалили десерт.



Інгредієнти

250 г маскарпоне

3 шт яйця

100 г цукор

1 ч.л ванільний цукор

1 ч.л амаретто (або коньяку)

200 мл кава (заварена та охолоджена)

24-30 шт печиво Савоярді

Какао-порошок Dusting для декору від Cookit


Класичний рецепт тірамісу існує більше ніж 500 років.

Процес приготування


17 переглядів0 коментарів

Пов'язані пости

Дивитися всі

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page