Спробуйте приготувати незабутнє кокосове тістечко з горіховим бісквітом за ексклюзивним рецептом від професійного технолога Лариси Лавро.
Бісквіт кокосовий
150 г яйце
75 г цукор
95 г борошно пшеничне
14 г крохмаль кукурудзяний
Яйце збити з цукром та замісити з сухими інгредієнтами. Сформувати пласт 30х40 см та випекти.
Бісквіт білково-горіховий
Сироп
Крем шоколадний
Мус кокосовий
Формування:
Бісквіт (30х40 см) просочити сиропом.
Крем розділити на 2 частини.
Намастити бісквіт 1/2 кремом.
Горіховий напівфабрикат (30х40 см) намастити 1/2 кремом.
Розрізати на 2 частини (20х30 см).
Скласти так, щоб горіховий напівфабрикат був всередині.
Охолодити та порізати тістечко. Зверху декорувати кокосовою стружкою.
Смачного!
Comments