top of page

Начинка

Свіжа полуниця — 10 шт (або інші ягоди, фрукти чи густий джем)

Крем-сир — 100 г

Цукрова пудра — 10 г

Вершки 35% — 35 г

Білий шоколад від COOKIT — 35 г


1. Розтопіть шоколад в мікрохвильовій печі, помішуючи кожні 5-10 секунд. Слідкуйте, щоб температура шоколаду не перевищувала 40°C. Дайте трохи охолонути.


2. Змішайте крем-сир, цукрову пудру та вершки. Далі додайте шоколад і ретельно перемішайте.


3. Візьміть силіконову форму у вигляді напівсфер Ø4 см (такі форми легко знайти в інтернеті). Наповніть кремом, всередину покладіть полуницю так, щоб крем повністю її покрив.


4. Заморозьте начинку для зручності формування виробу.


Тісто

Рисове борошно від COOKIT — 100 г

Цукор — 35 г

Вода — 140 г

Олія — 35 г

Барвник за бажанням


1. Змішайте рисове борошно, цукор і воду. Процідіть суміш через сито, добре розтираючи.


2. Накрийте ємність з тістом харчовою плівкою, зробіть кілька проколів і поставте в мікрохвильову піч на 2-5 хвилин, періодично помішуючи. Коли тісто стане щільним і без рідини, дістаньте його.


3. Додайте масло й ретельно перемішайте.


4. Змастіть робочу поверхню олією і викладіть тісто. Накрийте його плівкою і залиште охолонути до температури 35-40°C.


5. Вимішуйте тісто, постійно витягуючи його до консистенції жувальної гумки.


6. Розділіть тісто на 10 порцій. Присипте зрізи борошном.


7. Присипте стіл рисовим борошном і розкачайте кожну порцію до товщини 2-3 мм.


8. Викладіть всередину заморожену начинку і сформуйте кульки. Залишки тіста можна обрізати ножицями.






3 перегляди0 коментарів

Пов'язані пости

Дивитися всі

Opmerkingen

Beoordeeld met 0 uit 5 sterren.
Nog geen beoordelingen

Voeg een beoordeling toe
bottom of page